Διάγραμμα απόσβεσης επένδυσης

Η ανάλυση που ακολουθεί πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Μύκονο, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για να εγκαταστήσει κεντρικό ηλιακό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Η τουριστική μονάδα διαθέτει 80 κλίνες περίπου και χρησιμοποιεί για την κάλυψη των αναγκών της λέβητα πετρελαίου με boiler.

Μετά την επίσκεψη στο χώρο του ξενοδοχείου, τη συλλογή τεχνικών και οικονομικών πληροφοριών και την επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη, εκπονήσαμε οικονομική και τεχνική μελέτη από την οποία προέκυψαν εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Η πρόταση αφορά στην εγκατάσταση συστήματος με 60 τ.μ. ηλιακών συλλεκτών, οι οποίοι θα καλύπτουν το 75% των αναγκών της τουριστικής μονάδας.

Σύμφωνα με το διάγραμμα, η απόσβεση του συστήματος θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από 3 χρόνια ενώ στο συνολικό χρόνο ζωής του θα αποδώσει περισσότερα από 200.000 €, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη πιθανή επιδότηση.

Σημαντικές προϋποθέσεις για την επίτευξη της οικονομικής απόδοσης του συστήματος αποτελούν:

  • Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός του συστήματος σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα και αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές.
  • Η άρτια εφαρμογή και εγκατάσταση του συστήματος.
  • Ενσωμάτωση του υφιστάμενου εξοπλισμού που διαθέτει η τουριστική μονάδα.
    Έχοντας τη σιγουριά ότι προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών & ότι τα συστήματα που εγκαθιστούμε αποδίδουν σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις προσφέρουμε εγγύηση 2 ετών για το σχεδιασμό & την αποδοτική λειτουργία τους.

Έτσι κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για την επένδυσή του.

Αν ενδιαφέρεστε για δωρεάν αυτοψία στην εγκατάστασή σας και οικονομοτεχνική αξιολόγηση καλέστε μας στο 22893-00478 ή συμπληρώστε τη φόρμα εδώ.

Κεντρικό ηλιακό σύστημα σε ξενοδοχείο: άμεση απόσβεση & 200.000 € συνολική απόδοση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click to access the login or register cheese